Om oss

Det här är vi

I över tio års tid har vi serverat mat till många roliga fester & möten runt om i Ludvika & dukat upp till konferens och fest i våra fina lokaler. Vi vet vad våra gäster önskar & har vana att ta fram förslag till passande mat och menyer för alla tillfällen.

Vi vill alltid kundens bästa & vårt mål är att överträffa gästens förväntningar. Vi bjuder gärna på våra tips för en lyckad tillställning. Med våra erfarenheter har vi blivit experter på logistik vilket är A & O när det gäller Catering och vår verksamhet.

Historisk Miljö

I vår unika miljö kan du bjuda dina gäster på en upplevelse av det gamla Ludvika & Dalarna som det var förr.

Vi tillhör Ludvika Gammelgården som har två muséer i området, Bergsmansgården och gruvmuséet. Bergsmansgården har en dokumenterad ägarlängd som Bergsmansgården sedan 1500-talets mitt och de flesta byggnader står på sin ursprungliga plats.

Gruvmuseet visar gruvhanteringen “ovan jord”. Här finns fungerande stånggång, tramphjulet, som kommer från Östansbergs gruvor i Smedjebackens kommun, är ståtligt med sina 15m i diameter och har blivit en symbol för hela bygden. Mer information finns på Ludvika Hembygdsförening!

Nyttja gärna vår Historiska miljö & ordna till exempel en tipspromenad för dina bröllopsgäster eller en guidad tur för långväga besökare. Hyr in en hoppborg eller partytält, här finns nästan inga begränsningar!

Vi jobbar här

Vi serverar med glädje & noggrannhet!

Wilma

Levererar och har alltid till fullo, hon har koll på serveringen och servitriserna ” Hon med bokföringspärmen i ena handen och serverar vinet med andra”. Enligt Wilma ska man bemöta kunden som man själv vill bli bemött, hon har alltid ett leende på läpparna. På fritiden är Wilma intresserad inom kost, hälsa och träning.

Goran

Mixar jobbet i köket med kontakten med många av våra gäster. Gorans tips till festen är att satsa på buffé, då får dina gäster plocka och fixa precis som dom vill ha!  Förstklassiga råvaror ligger Goran varmt om hjärtat. Familjekär som Goran är spenderar han gärna mycket tid med sin familj.

Frasse

Frasse en av dem två kockarna i köket, Frasse har rört i grytorna i över 30år. Utmaningar är inga problem för Frasse då han klarar allt som har med matlagning att göra. På fritiden är han fotbollstränare, Frasse är intresserad av allt som har med sporten att göra